Мъж пребива гаджето и кучето си, полицията спи

Постоянно тормозеше момичето за пари, то май успя да избяга, но остана кучето, което малтретира – издават хора, които познават изверга

Новини
11:35 - 12 Януари 2024
6530
Мъж пребива гаджето и кучето си, полицията спи

Жители на столичния квартал „Люлин“ 7 се видяха в чудо от изверг, който малтретира жени, кучета, котки и беззащитни същества. Минко живее от няколко години в София, а от апартамента му често се чуват писъци и блъскане, издават съседи, пред Lupa.bg.

„Мъжът се казва Минко от гр. Казанлък. Това момче е абсолютен наркоман, аз лично съм помагала както и на кучето, така и на бившата му приятелка, която също тормозеше и биеше известно време. Постоянно тормозеше момичето за пари, то май успя да избяга, но остана кучето, което малтретира“ – издават хора, които познават мъжа.

Съседи на изверга признават, че няколко пъти са звъняли на 112 и са подавали сигнали 9-то РПУ, но нямало никаква реакция.

„Не спира да бие кучето с изключителна жестокост, беше му счупил крачето, виждала съм го с отток, въобще нещо страшно е. Насъсква го срещу всякакви животни разхождащи се навън, ако кучето не ги сдави следва побой, ако пък ги сдави и някой  направи проблем го бие за пред хората. Общо взето и в двата случая кучето го отнася. Като знам как го бие навън без причина, не искам да си представям какво е като го прибере! Кучето няма проблем да живее и с коте, тъй като той беше домъкнал от някъде едно, което за съжаление приключи със счупен врат, изхвърлено от третия етаж. Подавала съм сигнали многократно, но резултат няма, за това съм решена да взема нещата в свои ръце и да го спася от този тормоз. Прикачам снимки и на СОБСТВЕНИКА, тъй като съм сигурна, че като вземем Тоби ще си търси ново куче, за избиване на комплексите върху него. Колкото до кучето, ако някой има нужда от приятелче, моля да се свърже с мен. Тоби е изключително добро и мило куче, имащо нужда от любов и грижа. Собственикът  живее в „Люлин“ 7, блок 705“ – сигнализира С.К., която търси дом на животното, а самоличността й запазваме от съображения за сигурност.

Жители на квартала коментираха пред Lupa.bg, че се надяват полицията да вземе мерки срещу изверга, който утре може да пребие някоя жена фатално.