Мъж се самопростреля заради силна музика в ресторант

67-годишният първо заплашиш собственика, а след това стрелял по себе си

Новини
16:15 - 26 Март 2023
3592
Мъж се самопростреля заради силна музика в ресторант

Мъж от Петричко се е самопрострелял и е с опасност за живота, след скандал за силна музика, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) Благоевград. 

От полицията съобщават, че около полунощ в районното управление в Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в петричкото село Самуилово. Пристигналите на място полицейски служители са предупредили собственика на заведението да не се нарушава нощната тишина, след което музиката е спряна, но около час по-късно е получен втори сигнал. Отзовалите се полицейски служители са съставили предупредителен протокол на собственика на заведението, съобщават от ОДМВР – Благоевград. 

Малко преди два часа тази нощ е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски служители е съставен акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда. От полицията съобщават, че между собственика на заведението и 67-годишен мъж, който живее в непосредствена близост, е възникнал скандал, при който 67-годишният мъж е отправил заплахи с газов пистолет, преправен в боен, след което се е самопрострелял в главата. Мъжът е транспортиран в столичната болница „Пирогов“ в тежко състояние. 

От полицията допълват, че за случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента продължава, съобщават още от ОДМВР – Благоевград.