Мъж вижда Бог, докато е в клинична смърт

Срещата променя живота му

Мистика
15:39 - 02 Август 2022
6471
Мъж вижда Бог, докато е в клинична смърт

Много хора, преживели клинична смърт, говорят за тунели и полети над Земята. Американецът Скот Дръмонд твърди, че докато е бил между живота и смъртта, срещнал Бог, който го изпратил обратно на Земята.

Скот Дръмонд е на 28 години, когато изкълчва палеца си при тежък инцидент на ски. По време на проста операция за възстановяване на пръста медицинската сестра прави грешка и сърцето на мъжа спира. Прекарва 20 минути в клинична смърт.

По-късно, говорейки за случилото се, мъжът си спомня момента, в който сестрата тича от операционната и крещи: „Аз го убих!“. Скот разказва, че почувствал нещо да се издига нагоре по ръката му и да преминава през сърцето му, а след това се е видял отстрани. Навел се над тялото си и дори видял всеки шев, поставен върху ранения му пръст.

В същото време Скот усеща, че до него има още някой. Първата му мисъл е, че това е Бог. Наблюдавайки как сестрата тича ужасена и вика за помощ, другият или Бог мигновено пренася мъжа до поле, пълно с красиви цветя и висока до кръста трева. Мъжът стои до него, но Скот не може да види лицето му.

Скот си спомня, че вижда бял облак и изведнъж усеща дълбоко чувство на спокойствие и мир. Показан му е неговият живот от раждането до настоящия момент. Скот вижда всичко, което е направи в живота, добри и лоши дела. Изглежда сякаш го съдят. Според Скот той се срамувал от някои свои действия, а други го радвали. Осъзнава, че трябва да живее по-добре, като прави повече добрини.

Тогава водачът/Бог мислено му нарежда да стане и да отиде при облака. Тъкмо се кани да направи това, когато през облака към него се протяга силна ръка и той чува: „Още не му е дошло времето и има още много неща за вършене“.

Скот веднага се връща в тялото си. Когато се събужда, решава да живее по съвсем различен начин. По-късно мъжът признава, че не е искал да се връща на Земята, защото там е било толкова красиво и спокойно.

Скот разказва на съпругата си и близки приятели за всичко, което се случва. Това преживяване променя възгледите му за живота. Приоритетите за забогатяване отстъпват на отдаденост към семейството.