Мъжът Мара Отварачката джигит на пътя

Бензинът му е в кръвта, обожава бързите коли, изцепи се фолк дивата

Нещо за четене
13:29 - 31 Януари 2023
1991
Мъжът Мара Отварачката джигит на пътя

Фолк певицата Мария призна, че мъжът й е фен на мощните возила и високите скорости.

“Аз обичам красивите неща, това е сигурно. И бързите коли ги харесвам, но всъщност това е нещо, което харесва и обича моят съпруг. Бензинът му е в кръвта, обожава бързите коли. Всеки има някакво хоби, неговото е това” – каза миньончето на фолка и не скри, че съпругът й е джигит на пътя.

В началото на връзката им Мария си мислела, че той няма с какво да я изненада по отношение на шофиране, тъй като повече от 23 години все е на път заради професията си. Само че още първия път, в който оставила Мирослав да управлява автомобила, с който пътували, сексапилното миньонче доста се стреснало. Застопорила крака и залепила ръце за тавана.

„Бях като някой паяк из колата, не можех да си намеря място”, сподели Мария през смях. С времето свикнала и се чувствала спокойна дори когато Мирослав вдигнел рязко скоростта. Даже вече се шегували по темата. Тя казвала, че му е навигатор и диджей, а пък той все й отвръщал, че е така до пет минути, защото след това заспивала. „Вече както и да кара, спя си, свикнала съм, особено пък децата, нашите, много се радват”, изцепи се Отварачката.

След като стартира отново кариерата си тя е щастлива и доволна от многобройните си срещи с феновете. Мъжът й пък изобщо не ревнувал от близостта й с тях.

“Моята половинка е последният човек, който може да ревнува на света. Аз не му давам поводи за това. Това е професия. Професията не бива да бъде повод за ревност.