Мъжът на Елена Йончева: Избирай – аз или Брюксел!

Арх. Пламен Тодоров няма никакво намерение да последва половинката си в европейската столица

Новини
14:36 - 16 Май 2019
9807
Мъжът на Елена Йончева: Избирай – аз или Брюксел!

След като се пребори с вътрешнопартийната съпротива на бившия си любим Сергей Станишев, водачката в евролистата на БСП Елена Йончева среща сериозен отпор по пътя към Брюксел в собствения си дом. Доста по-младият мъж на някога симпатичната репортерка Пламен Тодоров в прав текст й е заявил, че няма никакво намерение да я последва в европейската столица с невръстния им син, научи Lupa.bg.

Талантливият архитект е един от водещите интериорни дизайнери у нас със своето „Зум студио”, което управлява заедно с брат си Теодор. То се ползва с авторитета на просперираща фирма с многобройни и талантливи служители. Техни проекти редовно участват на архитектурните изложения в Берлин и Венециоя със забележителен успех.

Пламен директно заявил на Елена, че трябва да избира между семейството си и амбициите за европарламента, твърдят близки до двойката. „Няма да ставам втори Симеон Колев и да съм детегледачка, докато ти си градиш кариерата”, сърдел се иначе вечно усмихнатият дългуч, като намеквал за странния пирует на телевизионната водеща Мариана Векилска, която заряза двете си деца на половинката си и забягна в Брюксел.

Тодоров върти бизнес за милиони и нямал никакво намерение да пусне кепенците или да го остави в чужди ръце за цяла петилетка, за да следва любимата си в странство. Пламен искал и общият им наследник Тео, който сега е на 3, да започне училище в България.