Мъжът на Джулиана Гани заряза полицията и стана оператор

Теодор Гецов ще се развива в сферата на видеозаснемане, монтаж и всичко, свързано с направата на професионални клипове

Нещо за четене
17:46 - 17 Септември 2024
1515
Мъжът на Джулиана Гани заряза полицията и стана оператор

Половинката на Джулиана Гани - Теодор Гецов, напусна полицията. "Да, истина е. Той взе това решение, а аз го подкрепих", призна Гани.

Освен че е напуснал полицията, Теодор може да се похвали със съвсем ново поприще - той започва да се развива в сферата на видеозаснемане, монтаж и всичко, свързано с направата на професионални клипове.

Естествено, първа от новата работа на мъжа си се възползва Джулката, която не скри щастието си, че с тази си професия Гецов ще прекарва повече време с нея и малкия им син Кай.

Джулиана разказа още за медията ни, че всъщност Теодор отдавна има склонност към направата на видеоматериали, но едва сега започва да развива тези си способности професионално.

"Той още от ученик е сглобявал и правил клипчета, оттогава му идва страстта да прави монтажи и по-специално със специални ефекти-VFX -  споделя Гани и допълва: - Много е запален и дори си купи професионална техника от-до, работи само с професионални програми и отделя по 8-10 часа всеки божи ден, за да се усъвършенства".

В профилите на Джулката в социалните мрежи вече има няколко видеа, монтирани от мъжа ѝ, които се радват на одобрение сред последователите ѝ, а самата тя е безкрайно доволна от работата на любимия си.