Мъжът на Отварачката проговоря за връзката им

Мирослав Соколов за пръв път ще разкаже всичко за любовта си с Мария

Нещо за четене
16:40 - 07 Февруари 2023
4150
Мъжът на Отварачката проговоря за връзката им

Мъжът на фолк певицата Мария за първи път ще проговори за връзката им. Това ще се случи тази събота (11 февруари) в токшоуто „Животът по действителен случай“ по Би Ти Ви. Специален гост на водещата Александра Сърчаджиева ще бъде Отварачката, която за пръв път ще разкаже всичко за връзката си с Мирослав Соколов и съвместния им живот. Самият той пък ще се включи със специално видео, в което ще разкрие мъжката гледна точка за любовта им, а ексклузивни кадри от снимачната площадка на най-новия музикален клип на Мария ще съпровождат вълнуващия разговор в студиото. Миро Дзвера, както е известен в София за първи път ще говори публично за връзката си с певицата, заради която остави първата си съпруга и две деца.

В рубриката „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще представи една различна и трагична история – тази на Антоанета. В невръстна възраст тя става жертва на брутално посегателство от страна на собствената си майка, която отрязва устните ѝ. Зрителите на bTV ще проследят отблизо процеса по заличаване на белезите и дългогодишните травми на Антоанета, а какъв ще бъде крайният резултат, предстои да видим тази събота от 17:00 ч.

Иво Аръков ще открие сезона с екшън класация, пълна с невероятни драми и приключения. Тази седмица рубриката „Топ 10“ е посветена на оцелелите по чудо български звезди, измъкнали се на косъм от наистина страховити ситуации.