Мъже в рокли влудяват света

И модната библия Vogue клекна услужливо пред трансджендърите — снима мъж в женски дрехи за корицата си

Стил
12:10 - 23 Ноември 2020
7657
Мъже в рокли влудяват света

Преди дни българин в рокля подлуди смолянския регион. Русенският несретник, озовал се в Родопите, беше подлаган на системен тормоз, защото се разхождал в региона в облекло, характерно за жените. Нашенецът даже на косъм се отърва от физическа саморазправа затова че се е появил в района в странен вид.

От обратната страна на земното кълбо, в Америка — родината на извращения от всякакъв калибър, включително актуалната фантастична екшън-хорър-комедия с иначе непретенциозното име “Президентски избори 2020”, изкараха герой някакво актьорче/певец, че чак и го сложиха на корицата на  “модната библия” — Vogue. “Потресаващата по своята важност” новина даже обиколи световните медии и всеки индивид под небето с мъглява сексуалност и още по-неясен джендър изпадна във възторг и умиление. 

В навалицата от изпаднали в транс от “смелата” постъпка на сексуално флуидния Хари Стайлс (член на бой бандата One Direction) дори се включи и видната демократка-социалист Александрия Окасио-Кортес.

“Изглежда прекрасно. Мъжките и женските елементи са балансирани красиво”, коментира фотосесията конгресменът от 14-и район на Ню Йорк. Смелите й фантазии дори отиват още по-далече — всичкото това й давало “вибрации на Джеймс Дийн”.

Според “Уол Стрийт Джърнъл” Окасио-Кортес символизира по-добре от всички останали „новата политическа ера”. “Страшилището” на демократите си мечтае да промени днешна Америка, но радикалните й идеи бързо й спечелиха ненавистта на Уол Стрийт, едрият бизнес и банките

Къде и кога Окасио-Картес е виждала секссимвола на американското кино в женска рокля не става ясно. Вероятно само в мокрите й сънища. 

Идолът на поколения зрители (при това само от три филма!) и номер 18 в класацията на стоте най-велики звезди на киното може и да е залитал по двата пола (във времето, когато бяха само два, а не както сега — няколко десетки), но не се е появявал по кориците на списанията (нито никъде другаде) в женски дрехи. Очевидно на щатския конгресмен Окасио-Кортес този скромен факт е убегнал. Но пък сега е модерно да нагласяваме фактите според собствените ни виждания и желания, без значение колко са далече от действителността.

65 години след смъртта му Джеймс Дийн продължава да предизвиква "вибрации"

Предвид скромната й възраст (31 години) и бушуващите от десетилетие джендърни страсти в страната на неограничените възможности, г-ца Окасио може и да не е виждала досега истински мъж и затова изпада в такова умиление при вида на същество видимо от мъжки пол, но облечено абсурдно и карикатурно, само и само за да оправдае трансджендърната мода отвъд Океана. Това според повечето хора е истинската причина за противоречивата фотосесия — да даде повече видимост на “мъжете” с вагини и “жените” с пениси. Крайните либерали пък провидяха пореден ход срещу т.нар. “токсична мъжественост”.

А Vogue по-добре да си беше останало женско списание. Трансджендърите съсипаха и тази икона, както и всичко, до което се докопат. Съдейки по коментарите и реакциите на нормалните хора, “модната” икона вече не е толкова модна, а джендърска. Но пък това е съвсем модерно и съвсем американско!

И сексуално флуидният Хари Стайлс се поддаде на трансджендърната мода. Какво ли не правят хората за едните пари и корица на списание...