Мъжете свалиха над 30 кила във „Фермата“, жените надебеляха

Най-силно се е вталил хлебарят Финци, като от плещите му са паднали близо 20 кила

Топ
10:30 - 19 Ноември 2022
4457
Мъжете свалиха над 30 кила във „Фермата“, жените надебеляха

По-малко от месец преди финала на „Фермата“, в риалитито дойде времето на истината. В стопанството беше внесен кантар, а претендентите за стоте бона трябваше да се претеглят, за да стане ясно кой се е стопил и кой е надебелял.

Оказа се, че най-силно се е вталил хлебарят Финци, като от плещите му са паднали близо 20 кила. От впечатляващите 113 килограма, той е олекнал до 94. „Ако поостана още малко в стопанството, ще последвам съдбата на пясъчните дюни по българското Черноморие - ще изчезна завинаги“, пошегува се един от най-работливите участници в предаването. Строителят Калин също отчете 10 килограма надолу и по-стройно тяло. Останалите мъже във „Фермата“ обаче не можаха да се похвалят с подобни резултати. 

Кантарът отчете два-три килограма по-малко и при две от жените - яхтената стюардеса Хепи Ванче и бившата хандбалистка Камелия. Неочаквано обаче се оказа, че въпреки тежкия физически труд и оскъдните порции, някои участнички са надебелели. От 45 килограма, учителката Нина е станала 48. Най-силно пък се е закръглила многодетната майка Веселка - от 49 на 54 килограма. Факт, който бившата конярка си обяснява с основно тестената храна в стопанството и редовното ядене по три пъти на ден, каквото тя рядко си позволява извън фермата.

Най-силно се е закръглила многодетната майка Веселка - от 49 на 54 килограма