Мъжете в живота на скандалната Ариа

Топ
11:18 - 31 Май 2022
37210
Мъжете в живота на скандалната Ариа

Плеймейтката Мария Цветкова, която от няколко години се подвизава като певица под псевдонима Ариа, е една от най-скандалните мадами в родния шоубизнес. Красавицата може да бъде определена като колекционерка на мутри, защото си пада само по заможни лоши момчета. Чалгаджийката е абонирана за мелета, а мутрите в кревата й се сменят по-бързо от резервите в продължението на мач, одумват я в светските среди. От малко повече от година Ариа върти любов с футболиста на ЦСКА Георги Йомов. Младежът е 10 години по-малък от силиконката, но това не е пречка за връзката им.

Последно двамата се забъркаха в мафиотска престрелка на Околовръстното шосе в София, заради която бяха арестувани нападателят на ЦСКА и националния отбор Георги Йомов, брат му Теодор и баща им Цецко. В полицията бе задържан 24-годишният футболист на ЦСКА, след като бе уличен в лъжа и „затаяване на истината“ от органите на реда. Първоначално Георги Йомов отрече да има нещо общо с куршумената свада. Подобна позиция изрази и приятелката му Ариа, която бе заснета от фоторепортери край бензиностанцията до кв. „Бояна“ непосредствено след престрелката с двама ранени. Според очевидци тя действително не е била свидетел на екшъна. Чалгаджийката пристигнала по-късно, за да прибере автомобила на Георги Йомов – яркочервено „Ауди“ R7.

Носят се слухове, че именно фаталната Ариа е била подстрекателка на скандалите и умело насъсквала половинката си да се млати с едри мъжаги, пише "Уикенд". Самата Цветкова, която преди години се преименува на Ариа, е признавала пред свои приятелки, че много се възбужда, когато гледа как мъже се бият за нея. Тя се хвалела, че правела най-хубав секс след кютека от любовника й към друг мъж.

Мария Цветкова стана известна едва 18-годишна. Тогава спечели конкурса „Мис Плеймейт“ 2008 г. След няколко месеца започна връзка с милионера от Свети Влас Динко Динев, макар че по това време той още бе женен, но бързо се разведе заради изкусителката и заживява с нея. Златотърсачката изключително бързо забременя от милионера и го дари със син. Има клюка, че по време на бизнес воаяж в Близкия изток изкусителката използвала времето, докато Динко Динев сключва сделки, за да се усамоти в банята на хотелския си апартамент с един от бодигардовете на арабския му партньор. Скандалът бил невъобразим, а озлочестеният й мъж я натирил да се прибира в икономична класа на самолета, обута само с хотелските чехли, а останалият й багаж бил изхвърлен. Малко след това двойката се раздели, въпреки че детето им бе още бебе. Впоследствие Цветкова се покри и години наред не се появяваше в публичното пространство. Говореше се, че Динко Динев й бил забранил. Богаташът не я отпрати с празни ръце от Свети Влас, а я подсигури с джип „Порше Кайен” и апартамент в София, както и тлъста месечна издръжка за сина им Йордан, който в края на годината ще стане на 12 години.

Мария и Динев

Няколко години по-късно Цветкова залюби Павел Лазаров, бивш наркодилър и познайник от подземните среди, който преди това имаше връзка със Златка Райкова, а от няколко години е с Преслава и има дете от нея. Павел и бившата плеймейтка въртяха любов в периода 2015-2016 г. Именно тогава Валери Божинов изяде боя от Лазаров. Мутрата бе накарал футболиста да коленичи на пода в оборотния ресторант „Джанъм“ на столичния бул. „България”. Причината бе, о, изненада – Мария Цветкова. Бившият на Николета Лозанова решил да упражни чара си върху плеймейтката, която бързо му дала знак, че я притеснява, и го помолила да отмести вниманието си от нея. Това сякаш подействало като афродизиак на Валери и той още по-настървено се впуснал в поредната свалка тип „малко коте“.

Чалгаджийката с Павел Лазаров, настоящ мъж на Преслава

На Мария й кипнало и се оплакала на гаджето си Павел, който и без това се чудел върху кого да упражни яките си мускули, а след това красавицата да го възнагради в леглото. Един ден и тримата се оказали в едно и също модерно мутренско заведение и гаджето на Цветкова решил да обясни на Валери да не си и помисля повече да сваля Мария. Скандалният Павел отишъл до масата на Валери, за да го помоли да спре да притеснява дамата му. Божинов обаче се направил на интересен пред компанията си и нахално му отвърнал с клишето: „На гаджето ти ще му отива известен мъж като мен”. При този отговор Павел направо побеснял. Младият дилър веднага скочил върху футболиста, извадил го с една ръка от сепарето му и го проснал на земята. Според свидетели Валери изял и няколко шамара, преди от съседна маса да скочи Гонзо, който все пак успял да усмири разбеснелия се Павел. След унижението Божинката спря да нахалства пред чужди жени и временно се бе покрил. След случката бившата държанка на Динко Динев била на седмото небе от щастие, че яки мъже се бият заради нея, като това още повече вдигнало самочувствието й, твърдят от обкръжението й.

Павел и мутресата се разделиха, а тя бързо му намери заместник в лицето на младия богаташ Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миню Стайков. Още в началото на романа си със Стайко тя го подкокороса да насочи пистолет срещу бившия й мъж Динко Динев на яхтеното пристанище на братята в Свети Влас. Приятели на бившия й издават, че макар и буен, той бил веселяк по природа, широко скроен и никак не искал да се замесва в разправии, но във фаталния юни на 2017 г. певицата не спирала да дудне, че карнобатлията не е никакъв мъж, ако не покаже на Динев кой е новият шеф. И за да го нажежи, допълнително цяла вечер му разказвала какви ги е вършила с Динко под завивките. Вдигнал кръвно от страст и ревност, Стайков-младши дал тон за мелето, след което кръчмите по алеята имаха вид на оцелели след цунами.

И Стайко Стайков се е радвал на прелестите на Ариа

Точно Мария Цветкова била причина милионерското синче да зареже жена си Александра Арабаджиева, която е дъщеря на Ветко и Маринела, както и наследницата им Анабел. Заради Мария Стайко се върнал към лошия път, сбиванията, запоите, размахването на пистолети и комара. Ариа не се посвенила да търкаля силиконовите си бомби в поръчковите чаршафи, които лично Маринела Арабаджиева била купила от Монако за Алекс и Стайко като подарък след сватбата им. Тя се разпореждала като господарка с персонала и особено с бодигардовете, към чиито мускули не била безразлична и според слуховете е преминала през част от мачовците. Ненаситната силиконка, която спечели „Мис Плеймейт” през 2008 г. и тогава беше естествено красива, би шута на Стайков само месец след ареста му. Въпреки че той не я изостави на произвола на съдбата дори и след като беше опандизен, а й беше доверил откъде всеки месец може да получава свежи пари, Ариа му би шута, без да й мигне окото, а после реши, че ще гради музикална кариера и ще става фолк певица. Мария Цветкова направи своя дебют през 2017 г., като участва в парчето на Емануела „Незабравима”. Така откри, че има влечение към сцената, и се амбицира да стане певица. До ден днешен силиконката не може да се похвали с хит или песен, която може да бъде запомнена, но пък неведнъж е демонстрирала вулгарното си поведение по участия.

От около година Цветкова е вече снаха в семейството на футболиста от ЦСКА Георги Йомов, като се хвалела, че новата й любов бил прекалено зает с тренировки, режими и не я контролирал, та тя можела спокойно да си хойка преди и след участия.