Мбапе се оправдава за списъка с нарочените от него в ПСЖ

Спорт
12:49 - 03 Юни 2022
2822
Мбапе се оправдава за списъка с нарочените от него в ПСЖ

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе определи като “фалшиви новини” появилите се информации, че е съставил списък от 14 имена за гонене от клуба.

Според публикация на “Мундо Депортиво” в “черния списък” на Мбапе са попаднали треньорът Маурисио Почетино, бразилската звезда Неймар, Мауро Икарди, Юлиан Дракслер, Тило Келер, Леандро Паредес, Андер Ерера, Данило Перейра, Пабло Сарабия, Хуан Бернат, Идриса Гей, Колин Дагба, Серхио Рико и Лайвин Курзава.

Преди дни се появи информацията, че за да приеме новото предложение за договор на Пари Сен Жермен, Килиан Мбапе не само получи сочно финансово предложение. За да го убеди да остане, клубът е имал и други аргументи, свързани с имиджовите права и с вземането на решения. Според медиите във Франция Мбапе е направил списък с 14 души, които не желае да бъдат част от ПСЖ.

С одобрението на Катар и банковата сметка на Насер Ал-Хелаифи, в Париж се говори не само за футболистите, които ще трябва да пристигнат, за да търсят дългоочакваната Шампионска лига, но и за тези, които няма да бъдат част от проекта в бъдеще.