Мечтите са безплатни: Гьонов твърди, че ЦСКА 1948 може да отстрани ФКСБ

Срещата с румънците е важна отправна точка за развитието на клуба, заяви изпълнителният директор

Спорт
16:30 - 03 Август 2023
2301
Мечтите са безплатни: Гьонов твърди, че ЦСКА 1948 може да отстрани ФКСБ

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, който е част от делегацията на „червените“ за мача-реванш срещу ФКСБ от втория квалификационен кръг в Лига на конференциите, говори преди предстоящата среща с румънския вицешампион.

Пред Гонг директорът на столичани изрази умерена увереност за предстоящия мач с „червено-сините“, които имат предимство от един гол след първия двубой, игран преди седмица на Националния стадион „Васил Левски“.
Срещата на ръгби-стадиона "Триумфалната арка" в Букурещ е тази вечер с начален час 21:30.

Гьонов сподели, че клубът 7 години работи за подобна среща на отбора в Европа, и дори да се стигне до отпадане, то това няма да промени курса на развитие на отбора на ЦСКА 1948.

През миналата година по време на плейофите в efbet Лига тимът успя да спре Лудогорец и ЦСКА, като двата тима бяха в жестока битка до последния кръг за първото място, а тимът на ЦСКА 1948 финишира с бронзовите медали и игра финал за Купата на България.

„За нас и нашият екип гостуването на ФКСБ е един много важен и ключов етап в развитието на клуба. Знаете бързите темпове, с които прогресираме. Преди 7 години бяхме част от най-ниското ниво на българската футболна пирамида, а сега сме част от квалификационните кръгове за Лига на конференциите“, сподели Гьонов.

“Каквото и да се случи тази вечер, ние ще продължим тази линия на развитие и няма да отклоним погледа си от курса, по който сме поели“.

„Разбира се, че имаме своите шансове във визитата ни в Букурещ. Отборът ще направи всичко по силите си да елиминира съперника, защото в гените на нашия клуб е да се бори за крайния успех във всеки един двубой“, завърши Добрин Гьонов.

Победителят от двойката ще продължи към третия кръг на квалификациите, където чака датският Нодрселанд. Освен Гьонов, Никола Газдов и спортният директор - Кирил Котев, са до отбора в румънската столица. В деня на мача се очаква да пристигнат още хора от управлението на клуба.