Медуза аха да ужили Ди Каприо по дупето

Папараци уловиха актьора след неприятната случка в Средиземно море

Нещо за четене
16:11 - 06 Август 2024
1565
Медуза аха да ужили Ди Каприо по дупето

Леонардо ди Каприо и гаджето му Витория Черети продължават луксозната си ваканция на италианска яхта заедно с един неканен гост.

В неделя 49-годишният актьор и 26-годишната му приятелка модел бяха заснети да плуват до яхта в Сардиния. Релаксиращият ден обаче не мина без инциденти, тъй като звездата от "Титаник" изглежда е получила ужилване от медуза, докато плува, а неприятната случка бе запечатана от папараци.

На снимките се вижда как Ди Каприо се опитва да разгледа червена следа отзад на дясното си бедро на палубата на лодката, дръпвайки банския си настрани, за да види мястото. Черети и един от членовете на екипажа на яхтата пък асистират на кино звездата.

Друга снимка показва как актьорът стиска кърпа и се усмихва на приятелката си, а крачолът на банския му костюм все още е набран, за да не дразни ужиленото място.

Леонардо ди Каприо и Витория Черети са заедно от август 2023 г., когато за първи път бяха видени да прекарват време заедно в Санта Барбара, Калифорния, наслаждавайки се на сладолед и кафе. През септември миналата година двойката дори беше видяна да прекарва време с майката на актьора Ирмелин Инденбиркен.

През април 2024 г. източник разкри пред PEOPLE връзката им, като си припомни как са прекарали една вечер на среща с приятели в любим ресторант на знаменитости в Санта Моника, Калифорния.

"Тя е много сладка, мила и чаровна. Лео изглежда наистина я харесва", разкри пред изданието близък източник до Лео.