Megadeth и Five Finger Death Punch подлудиха "Арена Армеец" ( СНИМКИ И ВИДЕО)

Над 15 000 куфяха и драха гърло с бандите, специален гост беше българската група Odd Crew

Новини
12:44 - 24 Февруари 2020
7783
Megadeth и Five Finger Death Punch подлудиха "Арена Армеец" (СНИМКИ И ВИДЕО)

5 часа убийствена музика за ценители! Това беше амалгамата от пребиваването на Megadeth и Five Finger Death Punch със специални гости нашите Odd Crew, които събраха над 15 хиляди фенове на метъла в столичната зала "Арена Армеец".

Това беше и финалният концерт от европейското си турне на двете американски групи.

Ветераните от Megadeth, водени от наскоро излекувалия се от рак на гърлото Дейв Мъстейн, демонстрираха класа, свирейки своите парчета, които разчувстваха по-старите привърженици на хеви метъла у нас.

След час музика на Megadeth от славната им 38-годишна кариера сцената се разтресе от хедлайнерите Five Finger Death Punch - банда, която е основана преди 15 години.

Именно и това е причината да е от най-скъпите и търсени групи в момента, а това костваше 4 години на организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсиз" да го доведат у нас.

Five Finger дадоха всичко от себе си - перфектен звук - за разлика от озвучаването на Megadeth, което беше доста по-слабо, пироефекти, най-големите хитове, фенове на сцената, много емоции, подаръци и признанието, че българската публика е най-великата досега - нещо, което вероятно споделят на всеки концерт, но е хубаво да се чува.

Снимки: Lupa.bg, Фейсбук, официален сайт на Five Finger Death Punch