Мегз изчезна сред германски будисти (СНИМКИ)

Ексклузивно
20:20 - 27 Юли 2020
8615
Мегз изчезна сред германски будисти (СНИМКИ)

Никой не се интересува от модната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, затова хитрата дама от Раковски реши сама да се пробута на медиите с новината, че се разделя с цивилизацията и заживява при германски будисти. Това разкри самата тя, като обяви новия си проект - „Маската – Нематериално“, съобщи „Монитор”.

В първия епизод на поредицата носителката на „Златна игла“ представя своето пристигане в обществото, което само прави и отглежда храната си, прави дрехите си и пречиства водата си.

„Техният живот е посветен не на постигането и имането в материалния свят, а на дълбаенето навътре в тях самите и развитието им в духовен аспект. Надявам се чрез този малък проект да вдъхновим поне някои от вас да се загледат навътре в себе си“, анонсира Мегз.

В „Нематериално“ тя вижда и своето собствено прераждане и късането с мисълта, че парите, колите и богатият мъж вдигат ценността й като човек. Още в първите си дни при будистите, тя самата се захвана за работа, като за никого няма да е изненада, че се чувстваше най-много в свои води сред „модните дизайнери“ на групата.

Феновете побързаха да поздравят Каканашева за смелото решение. Други обаче бяха скептични относно автентичността на преживяването предвид постоянното присъствие на камерата. Мегз, от своя страна, обеща, още след седмица ще се завърне сама, за да намери правилния път към себе си.