Мегз: Не харесвам Жени, държала се е лошо с мен!

През ключалката
15:46 - 11 Май 2020
2284
Мегз: Не харесвам Жени, държала се е лошо с мен!

Мегз се изказа във Фейсбук за ареста на бившата Мис България Жени Калканджиева. Ето какво дизайнерката по адрес на врагинята си"

"Не харесвам Жени, тя много пъти се е държала лошо с мен. И по никакъв начин не опитвам да оправдавам някого. Точно аз. Просто тихичко искам да припомня, че има грешка - има наказание, има и прошка. Важно е човек да вземе правилните уроци, да се промени и да продължи по-достоен напред!  И в този момент в едно идеално общество би било много хубаво - ако хората - макар и със строгост, градивна критика и поучителна твърдост, му обяснят къде е сгрешил и му помогнат да се изправи. Това наистина би имало смисъл за всички. А не да се опитаме да смачкаме още повече всеки сгрешил. И малка провокация за размисъл - Не убивайте с думи, смъртните присъди отдавна са отменени почти навсякъде. Наказанията са, за да се поправим, а не за да ни унищожат".

Припомняме, че преди няколко месеца двете забъркаха грозен скандал в кръчмарски стил. Тогава по време на ревю на Мегз бившата № 6 в света по красота Жени Калканджиева започна да крещи по дизайнерката и да я обижда. Двете от години имат недоизказана война.