Мегз отвърна на Карбовски: Много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото!

Нещо за четене
16:26 - 09 Ноември 2020
17620
Мегз отвърна на Карбовски: Много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото!

Миглена Каканашева-Мегз също се закани да съди Мартин Карбовски. Малко след като журналиста обяви, че смята да заведе дело срещу дизайнерката, както и срещу медиите, тиражиращи безукорно думите й, Мегз предупреди в свой пост в социалните мрежи, че също ще търси правата си по законен път. 

Мегз пише още, че освен нея, има и други жени, които са били обект на сексуален тормоз от страна на Карбовски. Тя не цитира имената им на този етап. Ето пълното й изявление:

"И ти, Мартин Карбовски, си осъждан, и то два пъти - така че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова. Но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето дело ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда", гласят думите ѝ, на които Карбовски не е реагирал по какъвто и да било начин.

По-рано през деня, след като 2 дни не реагира, Мартин Карбовски лаконично обяви, че ще заведе дело срещу Каканашева и съжали, че е "подценил психиатричната същност" на хората около себе си.

До този момент Би Ти Ви не е реагирала по никакъв начин на скандала с водещия. Телевизията обаче няма практика да го прави - в ефир например от години стои Радост Драганова, въпреки че е подсъдима по дело за грандиозна измама.