Мегз продава коса от Китай

Миглена Каканашева внася екстеншъни по 10 лева, а ги продава за 58

През ключалката
13:45 - 07 Август 2019
18890
Мегз продава коса от Китай

Чевръстата бизнесдама от Раковски Миглена Каканашева вече се чуди какво да продава, само и само да припечели още някоя хилядарка на месец. Сега младата дизайнерка търгува с коса от Китай, научи Lupa.bg.

Мегз дори подканва почитатели и клиенти да си купят изкуствени кичури на редове, т.нар. екстеншъни, срещу скромната сума от 58 лева, видя наш репортер. Китайските дрехи, които пробутва за свои, очевидно не са достатъчни на брюнетката, затова Мегз търгува и с коса.

Миньончето от Раковски с неразбираем говор омайва младите момичета, че ако не са надарени с божествено дълга коса, екстеншъните й made in China са най-доброто решение за тях. Тя не спира да рекламира китайските кичури с косми и да настоява, че с тях всяка дама може да се превърне в приказната Рапунцел.

„Не може да спите с нея и да се къпете с нея. Това е изкуствена коса за снимки и прически. Но косата е много приятна. Не изглежда изкуствена, особено тъмните цветове, които носих. Не се оплита и е гъста. За снимки, кратък повод или прическа е идеална. Аз вече излязох с нея веднъж и стоеше много ефектно”, агитира от страницата си във фейсбук брюнетката.

Космалаците струват 57,99 лв. и, естествено, за тези пари качеството е нулево. Всяка запозната с модните тенденции мацка е наясно, че хубавите екстеншъни струват между 350 и 1000 лева. Наша проверка установи, че Каканашева внася менте кичурите от Китай за около 10 лв., а у нас ги пробутва с 48 кинта надценка.