Мегз си призна: Аз съм най-добра в това да си измислям!

Нещо за четене
17:30 - 02 Декември 2020
5326
Мегз си призна: Аз съм най-добра в това да си измислям!

Мегз най-после призна, че е ненадмината в това да си измисля, видя Lupa.bg. Дизайнерката написа поредния си дълъг пост в социалната мрежа, като с него промотира новото си начинание. Тя е започнала работа в маркетинг агенция. С поста си Миглена Каканашева заяви, че е ненадмината в привличането на внимание и е способна на всичко. 

"Хей хора, представям ви новото си работно място. От около 2 месеца освен с нещата с модния ми бранд съм и ръководител на екип social media маркетинг. Вижте работното ми място, останалата част от екипа и чуйте повече за работата ни.
Може би много от вас ще си кажат - “ох отново ли нещо ново”. Но хора - аз съм на 30. Животът ми е мода и дрехи от 13 годишна. Била съм Мегз цели 17 години. Мога и искам да правя и други неща. Повечето от вас знаят, че съм буквално природен талант на тема “създаване на съдържание” и маркетинг. Аз съм най-добра в това да измислям начини и техники, които да привличат вниманието ви. Оказа се, че това е доста ценно качество в света на маркетинга и една от големите маркетингови агенции в страната ни ме покани да съм част от екипа им преди 2 месеца. Реших да опитам и засега е супер", пише Мегз.