Мегз замина на почивка с излезлия от ареста Рончев

През ключалката
13:15 - 27 Май 2019
4836
Мегз замина на почивка с излезлия от ареста Рончев

Миглена Каканашева се похвали, че вече е на почивка с любовника си Румен Рончев. Дизайнерката пусна снимка с излезлия от ареста транспортен бос, като от кадъра се вижда, че той е по халат, а тя по кърпа. Lupa.bg научи от близки до влюбената двойка, че те отдъхват на СПА.

На фотоса двамата влюбени изглеждат истински щастливи и отдадени един на друг, а кадърът е хаштаг “истинската любов съществува”.

В петък Пловдивският окръжен съд е пусна на свобода транспортния бос с парична гаранция от 5000лв., а Мегз веднага го награби и побърза да се похвали навсякъде, че любовникът й е на свобода.

Припомняме, че влюбената двойка се сдоби с обвинение за измама, тъй като са обявили за откраднат джипа й "Мерцедес", а след това са го продали. Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизингова компания.

"Благодаря на Господ, че сбъдна най-голямата ми мечта! Нашият живот започна отначало и занапред няма да пропилеем и една секунда от него! Благодаря на хората, които останаха до нас и ни помогнаха да вземем разумни решения и да извървим достойно пътя си към оправяне на кашата, която бяхме забъркали ❤️
П.С от началото на другия месец се връщам активно на работа в Мегз и имам хиляди идеи, които нямам търпение да реализираме за вас", написа Мегз във фейсбук.