Менда Стоянова: Борисов е уникален

Цветанов работеше прекрасно, но няма незаменими хора, изтъкна шефката на бюджетната комисия в парламента

Политика
09:49 - 03 Юни 2019
2960
Менда Стоянова: Борисов е уникален

"Изборите ги спечели партия ГЕРБ, спечели ги правителството. Бойко Борисов беше уникален на тези избори, защото излезе на терен." Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова в предаването "Тази сутрин" по Би Ти Ви.

Незаменими хора няма, Цветан Цветанов е прекрасен организатор, каза още Стоянова. Тя препотвърди казаното от лидера на партията, че трети зам.-председател няма да се избира, а ще се засили работата на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. 

Партията ГЕРБ вече 10 години е на власт, не сме чак толкова млада партия и бих казала, че някои хора се поизмориха, натрупаха рутина, а всяко управление се нуждае от нови, млади хора, каза още Менда Стоянова. 

Не виждам причина за рокади в кабинета, заяви тя. Менда Стоянова бе категорична, че не трябва да има преразглеждане на коалиционното споразумение. 

Хората на изборите казаха, че искат ГЕРБ да продължи да работи, допълни още шефката на бюджетната комисия. И подчерта, че ГЕРБ са победили и БСП, и президентските хора в листата.

Който загуби изборите, естествено, че ще говори за манипулации. Те още преди изборите говореха за манипулации, готвеха се да ги загубят, каза по адрес на социалистите Менда Стоянова. И изтъкна успешното развитие на икономиката. Това искат хората да продължи, бе нейният извод.