Мениджърът на Фюри: В задънена улица сме за мача с Джошуа

Спорт
14:01 - 29 Септември 2022
2455
Мениджърът на Фюри: В задънена улица сме за мача с Джошуа

Мениджърът на световния шампион на WBC Тайсън Фюри – Франк Уорън, коментира ситуацията с провала на големия мач между Циганския крал и Антъни Джошуа, който трябваше да се проведе през декември в Кардиф.

От лагера на Фюри изпратиха документи за сблъсъка на Джошуа, които трябваше да бъдат подписани и върнати до понеделник (26 септември), но това така и не се случи и световният шампион на Световния боксов съвет заяви, че мач на 3 декември няма да има.

Във видео, публикувано в Instagram, Фюри заяви: „Е, хора, официално е. Крайният срок дойде и си отиде. Минаха вече пет часа. Няма подписан договор. Нещата официално приключиха за Джошуа. Сега той е сам в студа с глутницата вълци“.

Няколко дни след това Франк Уорън говори пред „talkSport“, заявявайки: „Това е последната дума на Тайсън и дотам сме. Дори не съм говорил с него. Той е много, много разочарован, така че ще видим“.

„За мен той постави краен срок, който беше десет дни след като изпрати договора и няколко души казаха, че няма смисъл, но това са десет дни. Понякога във футбола получавате краен срок и има битка до последната минута, за да осъществите трансфер на играчи. Това е, което трябваше да се случи. Ще видим докъде ще се стигне, но в момента чувствам, че сме доникъде”, поясни той.