Мениджърът на Кубрат Пулев: Ще става интересно !

Ивайло Гоцев заяви, че скоро ще излязат подробности за отношенията между Кобрата и репортерката Джени Суши

Спорт
10:27 - 29 Март 2019
3210
Мениджърът на Кубрат Пулев: Ще става интересно!

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че скоро наяве ще излязат подробности за отношенията между българския боксьор и репортерката Джени Суши, които са много интересни.

Лицензът на Кобрата за щата Калифорния беше отнет, след като тя и адвокатката ѝ Глория Олред поискаха пълно разследване на действията на Кобрата. След победата над румънеца Богдан Дину репортерката взе интервю от Пулев, по време на което той изненадващо я целуна.

"Решение на комисията няма. Това са административни мерки, които тепърва ще се разглеждат. Всеки има дума, всеки има глас, ние сме в Америка. Видяхте какво стана с девойката. Тя използва своите права. Тепърва ще излязат много факти. Не мога да дискутирам, не мога да имам легален дебат. Стегнете си коланите, ще има много картини, които ще излязат наяве. Всеки може да съди за себе си. Тя явно е участвала в тези картини, така че тя да си прави сметката. Тепърва нейната история ще бъде разгледана", заяви Гоцев пред Би Ти Ви.

"Временно му е отнет лицензът. Ще има изслушване след няколко седмици. Няма паника. Изслушването е резонно, двете страни ще представят фактите си. Имаме достатъчно факти да надделеем и да покажем на света истинската история, а не тази, която се представя в момента.Стегнете си коланите, ще бъде доста интересно. Тези факти ще излязат когато е време, сега не е. Кубрат Пулев може да се състезава в цял свят, България и Америка, след като излезе всичко наяве", заяви Гоцев.