Меркантилната Мария към Миро: Дай ми повече пари за шопинг! (Видео)

Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча, призна миньончето на фолка

Нещо за четене
16:10 - 16 Май 2023
15941
Меркантилната Мария към Миро: Дай ми повече пари за шопинг! (Видео)

Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина, в което не се и съмняваме. Фолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и то светкавично. Тя е истинска прахосмукачка за пачки с хилядарки. Отварачката вече не крие и своята меркантилност, видя Lupa.bg.

“Шегувах се с моя мъж и го питах, няма ли така някой път да ме засили с една сума, която да ме замисли поне 5 минути какво да я направя. Той каза, че такава сума не съществува. Така че ще бъде много трудна тази задача – толкова много да се замисля, чак пък 5 минути. Обикновено съм ги подредила още преди да ми ги е дал. Даже като ми ги даде, имам още да давам. Общо взето, тия неща са мисията невъзможна, но съм най-добра в шопинг” – заяви през смях певицата пред vbox7.

Тя се включи в своеобразна игра на асоциации, като отговори откровено на поставените въпроси. Мария разкри, че лятото свързва с третия си съпруг, с когото са изкарали първото си лято като двойка в Гърция. По същия начин било и второто, и третото лято за тях.

“Предстои да бъде така. Сякаш покрай него заобичах истинските летни неща” – откровена я тя и допълва: “Лятото свързвам с любовта, с хубавите тела, с усмихнатите хора, с тези, които се забавляват”.

Видео:

https://www.vbox7.com/play:780389600b