Месечков: Повече няма да участвам в „Денсинг старс”

Атанас вече не иска да е танцьор, а жури в шоуто

Нещо за четене
15:38 - 07 Юни 2024
63111
Месечков: Повече няма да участвам в „Денсинг старс”

"И след края на "Денсинг старс", почти няма ден, в който да не сме се видели с Неделя Щонова и това е най-хубавото" - каза в интервю за Woman.bg танцьорът Атанас Месечков, който заедно с лекарката грабна победата в шоуто. Той много се зарадвал, като разбрал, че ще танцува точно с водещата:

"Тя е човек, който се занимава с отговорна и сериозна професия-не само с медицина, но и с журналистика. Затова бях сигурен, че тя ще е отдадена на процеса. И след края на формата, почти няма ден, в който да не сме се видели и това е най-хубавото. Приятелството, което създадохме в „Денсинг старс”, ще продължи и занапред". Със сигурност повече няма да участвам като професионален танцьор в „Денсинг старс”, защото нямам физическата възможност за подобен ангажимент. Форматът е много тежък и изисква много време. Когато вече имаш семейство и си минал по целия път на един професионален танцьор, е хубаво да се изкачиш на друго ниво. Разбира се, ако някога ме поканят за жури в „Денсинг старс”, със сигурност ще се съглася. Като професионален танцьор ще се изявявам на сцена само в мои спектакли, които смятам да организирам веднъж годишно.

Подготвям през декември танцов спектакъл-бенефис с моите партньорки на паркета през годините. Надявам се да участват и мои приятели като Маги Джанаварова и Поли Генова. Всичките ми партньорки от участията ми в „Денсинг старс” през годините също ще бъдат поканени. Така че не се отказвам от активното танцуване, а по-скоро от последващо участие в „Денсинг старс” на паркета. Иначе ще продължа да участвам в спектакли. На „Денсинг старс” дадох много от себе си, но и взех достатъчно от формата", казва още Месечков.

Той заведе семейството си в Париж след края на "Денсинг старс". "Париж наистина е любимият ни град, върнахме се за трети път там. Предишният път празнувахме петата годишнина от брака си във френската столица с жена ми сами, сега заведохме и децата. Заради непрекъснатата ми заетост в „Денсинг старс” не можех да ги виждам много, затова решихме да им подарим едно ходене до „Дисниленд”, на което да се насладим заедно. Духът на Париж с неговата култура, архитектура, кухня няма как да не ни харесва. Винаги с голямо желание се връщаме в Париж, но обичаме много пътуванията до Рим, Милано, Виена. Това са все любими наши места, които посещаваме при всяка възможност".