Меси и Бензема се хванаха за гушите!

Аз съм световен шампион, напомни аржентинеца на френския нападател

Топ
16:59 - 01 Март 2023
3080
Меси и Бензема се хванаха за гушите!

Лионел Меси все още не е подновил договора си с Пари Сен Жермен. Споразумението на аржентинеца с френския клуб изтича на 30 юни. Медиите не изключват възможността Меси да напусне Париж.

Испанският журналист Хуан Фонтес твърди, че най-добрият футболист в света в селекцията на ФИФА ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

Според Фонтес Ал Итихад е подготвил двугодишен договор за Лео. Арабският клуб предлага 88 милиона евро чисто на сезон на Меси.

Никой клуб не може да предложи такъв договор на аржентинеца, въпросът е само дали той е готов да последва стъпките на големия си съперник Кристиано Роналдо и да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.

В края на миналата година Роналдо подписа договор с Ал Насър на стойност 200 милиона евро на сезон и заради него първенството на Саудитска Арабия стана гледано в цял свят.

Преди това Меси беше свързван с преминаване в Ал Хилал. Публично представителите на този клуб казаха, че имат нужда от помощ от държавата, за да осъществят този трансфер, като беше спомената и цифра от 300 милиона евро на сезон.

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема очевидно не е приел леко резултатите от класацията FIFA The Best и ясно показва това в социалните мрежи. Французинът остана на трето място след Лео Меси и сънародника си Килиан Мбапе.

Очевидно огорченият Бензема първо публикува история в Instagram непосредствено след спечелването на наградата от Меси, в който се чува как мъж казва на френски: "Лъжец, да, лъжец". Тази публикация беше придружена от думите "лека нощ" като надпис в долната част на видеото.

Сега французинът отново демонстрира раздразнението си от класацията за индивидуалната награда, която се присъжда на най-добрия играч в света през последната година.  Бензема публикува скрийншот, показващ всички негови лични и отборни постижения през последната година, като явно намеква, че заради успехите му той е трябвало да вдигне индивидуалното отличие, а не Меси.

Някои от статистическите данни показват неговите 63 гола, 21 асистенции и статута му на настоящ носител на "Златната топка", както и 15 други отделни точки, подчертаващи приноса му за Реал Мадрид и националния отбор на Франция. Тази публикация беше последвана от втори пост на усмихнат Бензема, отново с надпис "Bonne nuit", което в превод от френски означава "Лека нощ", с което явно се показва, че статистиката е достатъчно аргументирана.

Загадъчните постове на Бензема не са нещо ново за 66-те милиона последователи на французина в Инстаграм. След като получи контузия в навечерието на Световното първенство в Катар и напусна френския отбор, Бензема сподели подозрително селфи с надпис "Не ме интересува", след като стана ясно, че може да се завърне преди края на турнира.

Дълго време Бензема не беше викан за Франция на фона на делото за изнудване, което висеше над него, като в  крайна сметка той се отказа от националния отбор след Световното първенство.