Metallica ще пускат записи на пълни концерти всеки понеделник

Заедно ще преминев през това трудно изпитание, заявиха от легендарната група

Новини
21:22 - 25 Март 2020
2795
Metallica ще пускат записи на пълни концерти всеки понеделник

Metallica започват своя концертна поредица – „#MetallicaMondays“, в която групата ще стриймва ежеседмично видео с лайв шоута за феновете си в каналите си в Ютуб и фейсбук.

Легендите обявиха новината в социалните мрежи.

„Докато всички правим това, което можем – стоим си вкъщи, открихме, че ни липсва музиката на живо, така че какво ще кажете да се гмурнем отново в някои от любимите ни концерти, на отговорна социална дистанция? Не искам да звуча прекалено сладникаво, но сега, повече отвсякога, ние сме заедно с тази ситуация и ще преминем през нея именно като сме заедно. И с тази идея наум, ние ви представяме поредица лайв изпълнения на Metallica, директно на дивана ви! Стартираме новата си концертна поредица, #MetallicaMondays, в която ще пускаме всяка седмица стриминг на пълни видеа с наши концерти в YouTube и Facebook. Започваме с иконична локация и шоуто Мetallica: Live at Slane Castle от 8 юни 2019“.

„И това е само началото“, обещава бандата.

„Включете се всяка седмица за #MetallicaMondays, за да получите редовната си доза Metallica на живо. Знаем... не е съвсем като наистина, но повярвайте, иска ни се отново да сме заедно с вас!"