Мичето Игнатова позира по гащи с Нойзи

Водещата на "Папараци" за сефте пуска кадър с новата си половинка

През ключалката
08:06 - 22 Ноември 2020
18520
Мичето Игнатова позира по гащи с Нойзи

Мария Игнатова дълго кри връзката си с идола на всички четящи стари моми около 40-ака Ивайло Цветков, но вчера реши да покаже на приятели и почитатели пикантен кадър с любимия си. Фотосът е черно бял, явно Мичето е търсила повече арт визия, което кореспондира с претенциите на половинката й Нойзи. Това обаче не й е попречило да се изпльоска по гащи.

Ивайло е зад нея й я е прегърнал, но по-силно впечатление прави облеклото на блондинката. Освен, че показва завидна гледка към гърдите си, Игнатова не остава и другите неща от себе си кой знае колко скрити. Колоритната звезда от малкия екран е с боди, което показва бедрата и се впива съблазнително в най-милото й. Тя леко се е усмихнала, но пък Ивайло гледа сериозно и не издава никакви емоции.

Нойзи е невъзмутим, а Мичето си показва... Мичето

От известно време Мичка живее при Цветков, шушука се в светските среди. Бившата на Рачков и някогашният главен редактор на списание "Егоист" са се събрали под един покрив в луксозно жилище в Бояна.

Новата водеща на "Папараци" сама инициирала съвместното съжителство, а хора от обкръжението й предполагат, че с този си ход иска да натрие носа на бившия си Димитър Рачков, който също заживя с новата си изгора. През лятото Мария официално представи Нойзи като своя половинка на рождения ден на Кремена Халваджиян.