Мицов атакува даскал Тео: Свалете си мръсните ръчички от "Нова генерация" и Воев!

Може да е гениален физик, но да говори за това, от което разбира, заяви музикантът

Новини
13:50 - 10 Август 2023
11546
Мицов атакува даскал Тео: Свалете си мръсните ръчички от "Нова генерация" и Воев!

"Едно време много уважавах учителя Теодосий Теодосиев. Дори съм дарявал за неговата кауза и дори в медийните си участия съм правел каквото мога, за да направя каузата популярна. Учителят Теодосиев каза, че песен на "Нова генерация" била спусната от световния заговор. "Обесете се в неделя" бил неслучаен текст (впрочем за сведения на Теодосиев няма песен "Обесете се в неделя", а песен "Прилепът", която е силно кафкианска и велика), това заяви музикантът и композитор - Венцислав Мицов, който не сдържа нервите си и изразни гневна позиция, насочена към известния физик Теодосий Теодосиев.

75-годишният учител от Казанлък си позволи да коментира песен на една от легендарните ни ню уейв групи "Нова генерация", което беше в разрез с разбиранията на бившия общински съветник, родом от Кюстендилско.

Венци Мицов, който е завършил консерваторията, сподели своето мнение в профила си във Фейсбук.

Ето и останалата част от мнението на музиканта:

"Учителят Теодосиев може да е гениален физик, но имам към него един съвет - да се концентрира в това, от което разбира. Защото изкуството не е физика, не е математика и не е Путин, ако учителят Теодосиев понимает то, что я пишу в етот момент.

Та, учителю Теодосиев, давай интервюта, но имам съвет към пропутинската медийна машина у нас - СВАЛЕТЕ СИ МРЪСНИТЕ РЪЧИЧКИ ОТ "НОВА ГЕНЕРАЦИЯ" И ВОЕВ!!!

Ако искате, ще го напиша и на руски, че да ме разберете по-добре.

"Човек със анцуг

грухти из града

с дебел пръст ме сочи

на свойта свиня

и те любезно

на смърт ме осъждат

а своето семе

в Москвича развъждат"...