Михаела Филева проговори за гаджето си

Младата певица вече е запознала половинката си с най-близките си приятели

През ключалката
13:24 - 08 Април 2019
3353
Михаела Филева проговори за гаджето си

Михаела Филева най-после проговори за приятеля си. Тя усилено го крие и не издава нищо за своята връзка, но пред Би Ти Ви късметлийка с такъв страхотен човек до себе си.

„Много е ценно човекът до теб да ти разбира филма, въпреки че не е част от цялата тази въртележка в парка на чудесата. Супер съм му благодарна за това, че подхожда с невероятно разбиране към мен като артист. Той няма нищо общо с музикалните среди“, обясни певицата за гаджето си.

Михаела уточни, че не крие гаджето си, дори го е запознала с най-близките си приятели.

"Познава семейството ми, чудесен е и наистина няма нищо общо с музикалните среди. Той има много правилен барометър за добро и лошо", каза тя и посочи, че приятелят ѝ я прави много щастлива.

Младата певица призна, че силно вярва в силата на думите и в силата на това да визуализираш нещата, които искаш да ти се случат. Михаела се определи като късметлийка, че музиката като изразно средство, което много често й помага да се изправя на крака в тежки моменти.

"Ставам все по-добра в това да се самоанализирам и да определям нещата, които ми липсват, за да мога да ги поправям и за да мога да си ги наваксам тогава, когато имам нужда", сподели Филева.

Миналата година изпълнителката си обещала, че ще намира повече време за близките си, защото заради работата често ги пренебрегвала. Затова си е поставила за цел да се научи да делегира работа на другите.