Михаела и Венцислав печелят "Един за друг"

Двамата се запознават на новогодишно парти и са двойка от 7 години

Нещо за четене
11:32 - 21 Март 2024
4582
Михаела и Венцислав печелят "Един за друг"

Перничаните Михаела и Венцислав ще спечелят петия сезон на най-позитивното романтично предаване „Един за друг“. Двамата се запознават на новогодишно парти. Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град, където създават семейство. Михаела е на 29, а Венци на 33.

Те са двойка в живота от 7 години, а от две са родители на малката Вая. Срещат се за първи път в ресторант в родния си град. „Беше любов от пръв поглед“, разказват влюбените перничани. „Помислих си, че е много красива“, Спомня си Венци. „Тоя ще е моят“, припомня си Михаела. Работят като модератори на съдържание в една от най-популярните социални мрежи в света.

Неразделни са, тъй като работят от вкъщи. „Не можем един без друг“, казват в един глас двамата. Макар и да е така, те не крият, че имат спорове помежду си. „Търсим се постоянно, но и постоянно се караме, защото сме нон стоп заедно“, допълва двойката. Михаела е счетоводител по образование, а Венцислав е учител по физкултура и спорт. Преди време заминават за САЩ където предлагат работа на Михаела.