Мик Джагър се извини на феновете

Вокалистът на Rolling Stones пусна своя снимка след операцията

Култура
17:09 - 12 Април 2019
1962
Мик Джагър се извини на феновете

Великият фронтмен на Rolling Stones Мик Джагър пусна своя снимка след сърдечната операция, която претърпя миналата седмица. Заради влошеното му здраве, легендарната група отмени Северноамериканското си турне.

В социалната мрежа, рок звездата се извини на феновете, които бяха купили билети и чакаха с нетърпение концертите на групата, но не можаха да се насладят на любимата си музика. Ето какво написа Мик:

„Извинявам се на всички наши фенове в САЩ и Канада, които вече се бяха сдобили с билети. Мразя да ви разочаровам по този начин. Съкрушен съм от факта, че трябва да отменим турнето и ще се постарая да се върна колкото се може по-скоро на сцената. И още веднъж, извинявам се дълбоко на всички”, написа любимецът на милиони меломани по света. На снимката, която публикува в Инстаграм, Джагър е написал: „Разходка в парка”.

Миналият петък стана ясно, че Джагър е претърпял успешна смяна на изкуствена сърдечна клапа и е започнал да се възстановява. 

Медиците уверяват, че звездата ще може да се завърне на сцената още през лятото и ще продължи да вълнува почитателите с неповторимото си присъствие на сцената.