Мика от "Ергенът": Предаването е пълен театър!

"Двоен стандарт", пулсиращи вени, арогантност на всяка цена - така момата описа шоуто

Нещо за четене
12:57 - 18 Май 2023
9625
Мика от "Ергенът": Предаването е пълен театър!

Една от най-деликатните участнички в риалитито "Ергенът" - Микаела, която снощи напусна шоуто на полуфинала, направи шокиращи признания за формата. Тя го определи като абсолютен "театър". 

"Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл с Е. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: "В любов и във война няма правила". Това пък донесе "Двоен стандарт", пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност, много театър и малко майсторство... Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме "статистките", за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше. Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората. Скъпи хора, днес напускам като победител. Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци...докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!" , написа червенокосата красавица в инстаграм.

Част от последователите на Мика я подкрепиха за тези думи и ѝ пожелаха да срещне истинската любов, а други я обвиниха, че очевидно не се е научила да понася загубите в живота.