Мика се събра с Айкут

Зетят на Стоичков уважи юбилея на тъща си Мариана

През ключалката
22:45 - 12 Април 2019
23350
Мика се събра с Айкут

Мика Стоичков изненадващо се е събрала със съпруга си Айкут Рамадан. Преди малко повече от месец двамата се разделиха, като футболната щерка изтри всичките им общи снимки. Преди дни Айкут уважи 50-годишнината на тъщата си Мариана. Рамадан цъфна на семейната снимка, но стои точно зад Камата, а не до съпругата си Мика, видя репортер на Lupa.bg.

Айкут (последният в ляво на общата снимка) се появи на юбилея на тъща си

Фотосът предизвика редица въпроси и нито потвърди, нито отрече, че са разделени. "Възможно е да са в развод, но все пак да е отишъл на празника, от уважение. Заради това и да седи в другия край на снимката", "Може и да са си дали втори шанс с Михаела, в името на дъщеря им Миа", това са двете версии, които се коментират из светските среди.

Съпругата на Христо Стоичков отпразнува 50-годишен юбилей на стилното парти в Маями, като неотлъчно до нея бе Ицо, както и двете й дъщери Христина и Мика, съпрузите им също не липсваха. 

Още преди няколко месеца тръгна слуха, че отношенията между Михаела и Айкут са охладнели. Според някои публикации мъжът й се е изнесъл от дома й. Всичко станало по желание на щерката на Христо Стоичков, която смятала, че липсва амбиция в нейната половинка. Според другата версия голямата дъщеря на Камата е хванала Рамадан в изневяра със засукана туркиня.