Мила Роберт аут от „Денсинг старс“

Драматичното решение кой да се оттегли и кой да продължи взеха зрителите

Нещо за четене
13:57 - 10 Април 2024
11265
Мила Роберт аут от „Денсинг старс“

Безмилостен елиминационен двубой между две коренно различни, но изключително атрактивни двойки се разигра в „Dancing Stars“, а една от тях напусна завинаги танцовото шоу. Певицата Мила Роберт и Кристиан си тръгнаха от надпреварата, след като се изправиха пряко срещу певеца Емрах Стораро и Веси. Драматичното решение кой да се оттегли и кой да продължи взеха зрителите.

В дуела участваха двойките, които се озоваха на дъното на общата класация. За да защитят мястото си в „Dancing Stars“ те изпълниха танц по свой избор и оставиха развръзката в ръцете на зрителите. Мила прие решението им с широка усмивка и показа какво означава да бъдеш дама на дансинга. Певицата си тръгна с достойнство и с една голяма награда - искреното й приятелство с професионалния танцьор Кристиан. „Той е баща на новородено дете, но в шоуто беше баща и за мен“, каза развълнувано момичето, което над месец искрено се забавляваше на паркета и никога не се оплака от умора и контузии.   

В наситената с полярни емоции вечер Мила и партньорът й  изпълниха огнено пасо добле. Още две двойки превърнаха сцената в арена. Каскадьорът Валери Григоров развя плащ до Дорина, а певецът Папи Ханс се превърна в тореадор до Ани. 

Голямата изненада беше забъркана от Виктор Стоянов, който се превъплъти в черен лебед и се впусна в класически балет с Михаела в неочаквана интерпретация на „Лебедово езеро“ по музиката на Чайковски. „Такава провокация не съм очаквала! Ти излезе с пачка пред цяла България. Адмирации за смелостта“, коментира Галена Великова. „Херкулес в чорапогащник!“, допълни картината колегата й на съдийската скамейка Томаш Папкала. 

Всички двойки в танцовото шоу показаха нови, изключителни умения, впечатляваща креативност и силна харизма. Поп звездата Дара и Джими изразиха копнежа по съвършенството с елегантен валс и пренесоха публиката в паралелна реалност. Олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор рязко смениха настроението с енергичен чарлстон. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър поканиха всички на латино парти със салса по хит на Рики Мартин, а Емрах и Веси останаха без дъха след джайв по евъргрийн на Елвис Пресли.

Поантата сложиха тв водещата д-р Неделя Щонова и Атанас. Двамата репетираха плавните движения на своята румба в басейн и буквално се потопиха до дъно в страстта. Фантастичното им изпълнение беше оценено по достойнство - те получиха най-висок брой точки от журито и публиката.