Милена не се предава: Не хората, гейовете ме нападнаха!

Нещо за четене
18:36 - 02 Юли 2021
12724
Милена не се предава: Не хората, гейовете ме нападнаха!

Милена Славова изобщо не съжалява за думите си по адрес на хомосексуалистите, които нарече "извратеняци". Седмици след скандала, при който профила й във Фейсбук дори бе закрит за няколко дни заради "слово на омразата", рокаджийката даде ново интервю, в което обвини гей общността, че налива милиони, за да пропагандира идеите си. Освен това певицата е категорично против хомосексуалните мъже и жени да осиновяват деца.

"Аз бях нападната от гейовете, а не от хората. Те подкрепиха моята позиция. Големият проблем е, че хомосексуалистите получават огромни субсидии, за да прокарат своето мислене в България. Това обаче няма да стане, защото ние не сме такива. Подобно нещо може да мине в по-изродените нации, но мисля, че генът на българина е достатъчно силен, за да допусне подобна ситуация. Тези, които вкарват милиони, за да пропагандират хомосексуализма, не познават нашата психика и като цяло на Източна Европа", отсича изпълнителката на хита от началото на 90-те "Не`ам нерви".

По думите й, когато живяла във Великобритания в средата на 90-те години на миналия век, й направило впечатление, че "всеки втори-трети е хомосексуалист, докато у нас това не е така".

"Гледала съм предавания още през 1997-1998 г., в които се предупреждаваше, че през 2025 г. ще има много голям проблем с това нещо. Освен това, хомосексуалистите си мислят, че всички са като тях и са решили, че могат да завладеят и България, но това няма да стане", казва още тя пред "Фактор".

"След като са станали хомосексуалисти, започват да ни убеждават как тяхното е нормално, а нашето – не. Освен това, те водят политика. След като се случва, вече всичко е супер нагло, защото хората не са глупави. Освен всичко друго, има филми, които доказват как в разните институции за закрила на децата и то в най-големите организации, има скрити педофили. Тук също се опитва да се прокарва подобна политика. Като чуя „институция за закрила на децата“, ми става лошо. Вече не вярвам на никого. Не трябва да допускаме гейове да осиновяват деца. Какво ще видят те в едно такова извратено семейство с две майки или двама бащи?", пита Милена.

Новото интервю на рокаджийката със сигурност ще й докара сериозни неприятности. От няколко ЛГБТ организации вече заявиха готовност да сезират Комисията за защита от дискриминация заради думите й и призоваха медиите да не разпространяват мнението й, защото ставали съпричастни с "обидни, клеветнически и подсъдни думи", провокиращи омраза.