Милко Георгиев нападна левскарите: Хайде, да не прехвърляме вашите проблеми на нашата глава

Винаги е лесно властта да ти подари нещо, нали? , попита бившият шеф на "Армията"

Спорт
09:10 - 04 Февруари 2021
2147
Милко Георгиев нападна левскарите: Хайде, да не прехвърляме вашите проблеми на нашата глава

Бившият шеф в ЦСКА - Милко Георгиев, не остана безучастен към нещата, случващи се при вечния съперник Левски. Софиянецът отново разкритикува клуба от "Герена".

"От няколко дни се усеща пак един особен вой нададен от сините ни приятелки по отношение на решението на ОЛАФ за връщането на едни пари от Фончо към Европа...

Видите ли, с тези пари Ганчев бил получил помощ от Фончо и едва ли не платил емблемата! Мили другарчета, хайде най-накрая да спрете да прехвърляте вашите проблеми на нашата глава! Нека да посмятаме заедно - не е толкова сложно.

В публикация на Медияпуул четем за проведена ОП за 350 бр. автомобили. Изпълнителят е избран на 20.04.2017 г., тоест повече от месец преди да се проведе търгът за активите! Цената на един автомобил според медията е 44 158 лв. с ДДС или 36 798 лв.!!! От тях вадим 3840 лв. гаранционно обслужване и сумата става 32 958 лв.! Колко удобно е да смятате цялата сума като печалба, както сте свикнали, но, уви, не е така - да приемем, че след всичките разходи, изпълнителят (независимо кой е той!!!) е заложил и печалба, което е най-нормалното нещо, си мисля...

Нямам никаква идея колко е, но ще сложа едни 30%, което грубо е около 9880 лв. или общо малко под 3,5 млн. лв.! От тези пари извадете 15% корпоративен данък и разпределяне на дивидент, и сумата става под 3 млн.! Хайде, сега разделете тази сума на 5 г., откакто Ганчев е в ЦСКА, и ми кажете дали въобще може да покрие и 10% от бюджета на клуба?

А замисляли ли сте се какво ще стане ако ОЛАФ подкара сделките на Фончо с Щрабаг? Ама, видите ли, Ганчев бил спечелил ОП и на чорбарите помагали... А някой дали се е поинтересувал члена на ИК на БФС Фурнаджиев колко такива поръчки е спечелил? Не, нали? Ами много са! Предполагам, че ако собствениците на Левски имаха бизнес и те щяха да търсят начин бизнеса им да върви, но винаги е по-лесно да чакат властта да им ги подари... Нищо ново, нали? 

Две думи и за Вальо Антов! Всичко в този живот е в тайминга, така че не виждам защо трябва да режем вени, при положение че в днешно време (а и не само) това е част от играта? Та едни Любо, Ицо, Емо, Бербатов, Мартин, Стилиян и други напуснаха на същата възраст - млади и незряли и станаха това което са!

Успех на момчето - сигурен съм, че няма да ни посрами!", написа Георгиев в профила си във Фейсбук.