Милко Калайджиев си купи " коцкарски мустак"

През ключалката
11:44 - 10 Юни 2019
5791
Милко Калайджиев си купи "коцкарски мустак"

Милко Калайджиев промени емблематичния си мустак. След десетилетия на сцената, след силен сезон в „Като две капки вода“, където зае почетното трето място, той се реши на нова стъпка във визията си.

 
„Реших мустакът вече да бъде малък. Купих си специална машинка за него. Казват му коцкарски мустак“, сподели фолк певецът пред Нова тв.

Калайджиев призна, че не се ядосва, защото всички болести идват от това. „Усмивката е голяма работа. Всичките ми бръчки са от това“, заяви Милко и разказа за родословното си дърво.

„Родът на баща ми е от Свиленград, вече пет поколения живеем тук и се чувстваме добре. След финала на шоуто мисля да каня участниците от „Като две капки вода“ тук, например вечер с Папи Ханс, да дойде тук, да пее, да раздава автографи“ – шегува се Милко.

Вече четвърт век музиката за него е удоволствие и винаги излиза с усмивка пред публиката и не е имало момент, в който да не му се пее. „Няма такъв случай да не ми се пее! Аз трябва да веселя хората, те са дошли заради мен и са най-важните в случая“ – заявява той.

За бъдещето си на сцената заяви, че имам много планове и няма да се спира.