Милко Калайджиев за купона в Пловдив : Изпитвам вина!

Новини
16:35 - 18 Януари 2021
2003
Милко Калайджиев за купона в Пловдив: Изпитвам вина!

„Вече ще питам колко хора са на купона, ако пак ме поканят на гости. Ще отида само, ако празненството е в хола, а не в заведение“ – заяви Милко Калайджиев, който се оказа в центъра на парти посред пандемията, даде своята гледна точка за случая и санкцията заради нарушаване на противоепидемичните мерки в страната ни.

В петък вечерта полицията прекрати две партита в Пловдив и наложи глоби на празнуващите. На едно от тях се оказа и фолк певецът, който бил приятел на собственика на пловдивския ресторант „Рибарника“ – Димитър Тодоринов.

„Бяхме поканени цялото семейство, ние сме стари приятели с Митко. Не очаквах да има толкова хора. Очаквах 10-15 души, но бяха много повече, макар и пръснати на огромно пространство. Имаше и персонал, все пак кухнята работеше“ – разказа още той.

Певецът твърди, че не е взел хонорар, а хванал микрофона, за да поздрави своя приятел рожденик. Даже не изпял свои хитове, а чужди парчета.

Убеден е, че един от гостите нарочно е снимал как пее и е направил лайв от купона: „Не го знам този човек, но съм сигурен, че тенденциозно го е направил“.

В телевизионен ефир Калайджиев разказа, че трябвало да чака 3 часа, докато полицаите оформят документите и напишат актовете.