Милош Крушчич: ЦСКА 1948 е създаден, за да пречи

Ние ще се борим и за титлата, и за Купата, твърди сръбският треньор на ЦСКА

Спорт
22:22 - 02 Юни 2020
608
Милош Крушчич: ЦСКА 1948 е създаден, за да пречи

Ако ЦСКА спечели Купата на България, това ще бъде допълнителен стимул отборът да стане шампион. Това мнение изрази треньорът на „червените” Милош Крушчич в интервю за Канал 3.

„Във футбола никога не знаеш. Всеки треньор зависи от резултатите си, освен ако не става дума за по-дългосрочен проект, в който ръководството вярва. Тогава резултатите в началото не са толкова важни. Тук, при нас, се работи за резултати. Може обаче да спечеля Купата и после пак да не съм треньор на ЦСКА”, каза Крушчич.

„ЦСКА трябва да се бори да стане шампион. Ако спечелим Купата, това ще е допълнителен стимул – за ръководството, за феновете”.

Крушчич коментира и ЦСКА 1948: „За мен те не са нищо повече от софийски отбор, създаден от нищото. Не виждам повод да се коментират. Тяхната цел не са резултатите, а да вземат нашите фенове”.

А по отношение на ролята на привържениците в българския футбол, Крушчич каза: „Липсва до някаква степен футболната култура. Трябва да има повече уважение към футболистите, треньорите, ръководители. Феновете помежду си трябва да се уважават. Всяко едно съперничество трябва да е стъпило на здрави основи”.