Мира Добрева организира рожден ден за 96 лева

На 18 август синът на водещата навърши 15 години

Нещо за четене
14:35 - 28 Август 2023
4644
Мира Добрева организира рожден ден за 96 лева

Мира Добрева е щастлива майка на две деца – Лора и Георги. На 18 август синът ѝ Жорко навърши 15 години и водещата реши да го сюрпризира с торта и балони. Тя се похвали, че изхарчила по-малко от 100 лева за изненадата. Събрали се само най-близките, но пък си изкарали страхотно. 

На партито е присъствал и бащата на момчето – Жоро Торнев. Режисьорът и журналистката са разделени от доста време, но се стараят да са в добри отношения заради наследника им.

Ето какво написа Добрева в социалната мрежа по случай празника на тийнейджъра: "Рожден ден за 96 лева. Торта, балони, сокове и една надуваема купа. С времето все повече се уверявам, че за да е щастлив човек, не са нужни много пари. Това направих тази сутрин за 15-ия рожден ден на моя син!".

Напоследък водещата е загърбила суетата и гледа да се радва на малките неща в живота, като това да прекарва повече време с децата си. Откакто се раздели със съпруга си Жоро Торнев, тя не е афиширала връзка с нов мъж, а и не вярва, че тепърва ще срещне друга голяма любов. Затова се е отдала на домашните си любимци, на разходките сред природата и другите уж дребни, но важни занимания, които ѝ носят радост и спокойствие

Добрева и Торнев сключиха брак през лятото на 2007-а, а синът им се появи на бял свят година по-късно. За съжаление, романтичната им връзка не устоя на житейските изпитания и в момента са разделени, макар че нямат официален развод. По думите им не искали да се занимават със съдебни разправии и затова не стигнали до адвокат. Мира е споделяла, че въпреки  разочарованията, още хранела топли чувства към бившия си, но по-скоро приятелски.

Водещата неведнъж е разказвала, че е хващала Жоро в изневери, макар че той категорично отрича.

"Преминахме през труден период. Не е лесно да се превъзмогне подобно предателство, но въпреки всичко аз му простих", откровена е звездата. В миналото съпрузите няколко пъти си даваха шанс, но така и не успяха да преодолеят различията си и преди повече от 2 години заживяха отделно. Все пак се събират по хубави поводи, като например рождения ден на сина им.

Добрева е категорична, че освен децата ѝ, домашният ѝ любимец Найро е съществото, което е най-близко до сърцето ѝ.

"Кучето стои по-високо от много човеци. Дори да са с най-изящни черти, с най-красиви очи, с най-хубави дрехи - малки ли са душите им, нищожно е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро!", разказвала е водещата.

Преди време тя спаси четириногото от улицата и оттогава са неразделни Блондинката се грижи за него като за бебе и го взима със себе си дори когато ходи на почивка. Тя има и две котки, но Найро е нейната слабост.