Миранда Кер стана майка за трети път

Бебето вече има двама по-големи братя

Мода
17:04 - 15 Октомври 2019
6885
Миранда Кер стана майка за трети път

Австралийският модел Миранда Кер е станала майка за трети път, съобщава „Харпарс Базар”. Самата тя не се е похвалила с добрата новина, но за това усилено се пише в австралийските медии.

Бебето вече има двама по-големи братя - първият син на Кер и Евън Шпигел - Харт, на една година и осемгодишният Флин, който е син на Кер от бившия й съпруг Орландо Блум.

Двойката обяви през март, че очаква дете. По-рано Кер избра да запази за себе си подробностите за очаквания нов член на семейството, като обяви само че знае пола и е избрано име. „Хубаво е да запазиш малко за себе си“, коментира тя. Моделът все пак сподели множество снимки от цялата си бременност.

Австралийската красавица се срещна с основателя на „Снапчат” Еван Шпигел на вечеря на Луи Вюитон в Ню Йорк през 2015 г. Двамата се сгодиха година по-късно и си казаха "да" през 2017 г.

"Прекарваме часове в разговори за всичко", каза тя по-рано пред списание „Пари Мач”: „Слуша ме и ме разбира. Работи много усилено и се гордее, че съм започнала собствен бизнес. Дава ми и много съвети, моя сродна душа е”.