Миро Дзвера отиде в съда с облекло за 50 бона (Снимки)

Мъжът на Отварачката се облече от глава до пети в "Бърбъри" за 10 бона, сложи часовник за 40 000 лева

Нещо за четене
10:55 - 04 Април 2023
18041
Миро Дзвера отиде в съда с облекло за 50 бона (Снимки)

Съдът ще гледа на втора инстанция мярката на Мирослав Соколов, съпругът на фолк певицата Мария. Певицата беше пребита и заплашвана с пистолет в семейния им апартамент в София. Днес Мирослав се появи в съда, за да се гледа мярката му. Досега той бе под домашен арест.

Миро Дзвера, както е прякорът на лихваря, отиде в съда облечен от глава до пети в "Бърбъри". Мъжът на Отварачката се издокара в худи, спортно долнище и елек на марката, като само чантичката му беше "Луи Вютон".

Проверка на Lupa.bg показа, че елечето на лихваря струва точно 2550 лв, долнището на анцуга е купил за 1190 лв, а худито е "само" 1590 лв. Маратонките и чантата на Соколов струват по 2000 лева. Общо дрехите, обувките и чантата на Миро струват 9 330 лева, като в тази сума не влиза марковият му часовник за над 40 бона. 

Припомняме, че мачото преби фолк дивата преди близо 2 седмици. Мария си извади медицинско, подаде жалба в полицията за насилието, подала е молба за развод, а на всичкото отгоре иска и обезщетение от Соколов.

Миро с адвоката си

Снимки: Агнес Методиева