Миро измести Любо Киров в "Гласът на България"

Треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро

Нещо за четене
12:40 - 16 Май 2023
2789
Миро измести Любо Киров в "Гласът на България"

Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на "Гласът на България". Той се завръща в музикалното шоу девет години след като от самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана "Гласът на България" в сезон 2. 

"Да съм отново на "треньорския" стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!", споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Тази есен предстои специалният юбилеен сезон на предаването - с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто. Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв., а кой ще бъде той ще решат зрителите.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.