Миро към Отварачката: Ще те убия, ще те утрепам!

Певицата прости на мъжа си и пред Темида

Нещо за четене
11:29 - 26 Октомври 2023
4590
Миро към Отварачката: Ще те убия, ще те утрепам!

Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида. Прокуратурата вече не го разследва за побоя над миньончето и за заплахата за убийство. Фолкаджийката специално е отишла и е казала на наблюдаващия прокурор да свали и двете обвинения срещу съпруг номер 3, защото те така си говорили и често се пошляпвали, дори и силно.

От Софийския районен съд потвърдиха официално, че разследването е прекратено окончателно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и в момента бизнесменът е напълно свободен човек.

"Ние така си говорим! "Ще те убия, ще те утрепам!" - така си общуваме. Прощавам му за това, че ме удари, искам да свалите обвиненията! Не се страхувам за живота си! Това е нашият начин на общуване, по-груб. Както на думи, така и физически.

С тези думи Мара Отварачката сащисва прокурора и го оставя без избор и държавният обвинител сваля обвиненията за заплаха за убийство още в същия ден. Другото обвинения, което имаше срещу Мирослав Соколов, е за нанасяне на лека телесна повреда. То също е прекратено в същия ден. От Софийската районна прокуратура казват на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната повреда, но фолкаджийката отвръща, че няма за какво. Просто двамата изразявали любовта си по такъв начин и певицата съжалява, че е подала жалба.