Миро Каризмата падна на сцената

Поп певецът се преби снощи по време на партито на bTV

Нещо за четене
13:12 - 14 Септември 2023
157166
Миро Каризмата падна на сцената

Поп певецът Миро се преби снощи по време на партито на bTV по случай началото на новия сезон. Изпълнителят се хвърли на пода минути преди да се качи на сцената, но се размина без тежки последствия, видя репортер на Lupa.bg.

Треньорът от "Гласът на България" се спъна на стълбите, докато се качва на сцената и падна много жестоко. Микрофонът му бе включен и в залата се чу ужасен тътен, който озадачи гостите, които се зачудиха какво става. Половинката от бившия дует "Каризма" се освести за броени минути и започна да пее.

Изпълнителят на "Гълъбо" не скри, че е паднал и разказа за инцидента на тези, които не бяха разбрали какво е станало. Миро скъса сакото си при падането и пя с оръфана дреха. Миро се раздаде на макс и изпълни най-големите си хитове, а гостите видимо се забавляваха. 

На партито на медията присъстваха всички най-разпознаваеми лица от екрана - Натали Трифонова, Деси Стоянова, Мария Силвестър, Петър Дочев, който смени Сашо Кадиев в "Преди обед", Цветанка Ризова, Антон Хекимян, Златимир Йочев, Меги и Нели от "Търси се", певицата Дара. От звездите, които не работят в bTV бяха единствено Башар Рахал, който беше заобиколен от 5 красавици, както и семейство Джаферович.