Мис България 2018 разкри как се е излекувала от коронавируса

Новини
11:43 - 22 Януари 2021
1161
Мис България 2018 разкри как се е излекувала от коронавируса

Мис България 2018 Теодора Мудева пребори коронавируса с хапчета, витамини и имуностимуланти. Без да пие антибиотик и да влиза в болница, разкри самата тя. Моделката вече е здрава и в отлична форма.

"Първо се разболя приятелят ми. Аз честно казано, не му вярвах и си мислех, че няма как да е истина. Казваше, че има температура, отпаднал е, не се чувства добре. Не обърнах сериозно внимание, защото мъжете често преувеличават за състоянието си. Тогава нямах никакви симптоми и се чувствах добре", разказа Мудева.

Няколко дни по-късно двамата си правят тестове, които се оказват положителни. Тогава се появяват и първите симптоми при Теодора. В домашни условия протекло лечението и на двамата. По телефона личната лекарка им каза какви лекарства и витамини да си набавят. По време на лечението известно време и двамата загубили обоняние, после вкусът им изчезва, но само за ден.

"Изкарах вируса леко, докато приятелят ми се чувстваше доста по-зле. За щастие всичко е зад гърба ни с нетърпение очаквам края на епидемичната обстановка, за да мога да се срещам с близки и да пътувам свободно" добавя Теодора Мудева.