Мишо Билалов пред Lupa.bg: Няма да участвам във "Фермата"

Нещо за четене
23:27 - 07 Август 2019
11294
Мишо Билалов пред Lupa.bg: Няма да участвам във "Фермата"

Михаил Билалов категорично отрече слуховете, че ще участва в новия сезон на "Фермата". Горещата новина бе тиражирана по-рано в сряда от някои сайтове. Оказа се менте.

"Не съм получавал покана от това предаване, защото продуцентите добре знаят, че няма да я приема. Имам категорична позиция, която е известна - не участвам в риалити програми. Учудвам се, че така безкритично се тиражира нещо напълно невярно, което лесно може да бъде проверено с едно телефонно обаждане, както правите вие. Имам доста ангажименти и не мога да се занимавам с глупости", обясни Билалов пред Lupa.bg.

Най-вероятно пускането на слухове за "звездни участници" е част от рекламната стратегия на "Фермата". Така преди години в медиите излезе абсурдната новина, че в един от сезоните ще участва... първата дама Десислава Радева.

Билалов не пожела да отговори на въпроса на Lupa.bg дали ще продължи съществуването на "Стани богат". По наша информация, през септември и октомври ще бъдат излъчени предварително заснети епизоди на викторината.