Мишо Вълчев: Левски трябва да отиде в четвърта дивизия

Ако не се намерят пари, това ще е съдбата ни, коментира с тъга бившият нападател на сините

Спорт
16:50 - 01 Юли 2021
2276
Мишо Вълчев: Левски трябва да отиде в четвърта дивизия

Бившият нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира пропадналата сделка между "синия" клуб и Джоузеф Диксън. Легендарният голмайстор призна, че е предрекъл, че нещата между отбора от "Герена" и англичанина може да не се получат.

"Преди това предрекох, че може да се стигне до това. Диксън, ако имаше тези милиони, за които говореше, щеше да извади един-два милиона и да ги даде, за да може да се изплатят заплатите на футболистите и да се направи някаква селекция.

Според мен е добре, че такава сделка не се случи. Наско Сираков не е толкова глупав, за да се върже на такива обещания. Но сега стои въпросът какво ще се случи занапред с Левски.

Ако не се намерят средства, трябва да се отиде в четвърта дивизия, което няма да е добре за никой, който обича клуба. Бих оправдал тези футболисти, които искат да си тръгнат от отбора. Какво да правят? И те хранят семейства и вече не са много млади. Времето минава бързо за футболиста и се трупат годините. В края на кариерите им трябва да има някакъв капитал, за да могат да стартират някакъв бизнес или нещо друго", сподели Мишо Вълчев пред "Тема Спорт".