Миската Габриела от "Ергенът" лъсна гола

Тя е Мис Русе, но зрителите по-скоро  я определят като Мис Самочувствие

17:58 - 16 Март 2023
8224
Миската Габриела от "Ергенът" лъсна гола

Тя е Мис Русе, но зрителите по-скоро  я определят като Мис Самочувствие. Става дума за Габриела Великова, която влезе с корона в "Ергенът" и до днес не спира да си вярва, че е най-достойната за вниманието и сърцето на пианиста Евгени Генчев. Е, дали той споделя това мнение, е друг въпрос, а и като гледаме индиферентното му отношение към нея, май отговорът е ясен...

Въпреки това Габриела не спира да се дуе, да капризничи и да твърди, че, видиш ли, останалите момичета не могат да се мерят с нея. С кое точно, не е ясно, но днес мрежата завря от появилите се голи снимки на Великова, пише razkritia.com.

Както се вижда, тя не е заложила на голямо количество силикон и дори мнозина определиха гледката като постничка, но при суша и това е добре дошло. Габриела е облечена първо в черно, а после в червено като коледно изкушение. На коледните снимки потребители не успяха да я познаят, защото е така обилно гримирана, че все едно е друг човек.

"Тази със сигурност трябва да ходи с много грим, като я гледаме умита в "Ергенът" хич не става. Даже нещо азиатско има в нея, но не готино, а по-скоро странно. Каквото и да прави обаче, на главата си ако ще да застане, пък и всички дрехи да свали, Евгени ясно показа, че не го кефи. Не и като жена, която да избере", коментират в нета.